Magicalgirlme, Lovely Lor, Pixielocks, VOGUE ja Q2HAN | Suosikki blogini ja YouTube kanavat


 

Magicalgirlme

Magicalgirme on englannin kielinen blogi & YouTube kanava, joka kertoo Lolita muodista, joka on kotoisin Japanista. Blogissaan hän mm. kertoo omasta lolita tyylistään ja kokemuksista. Vaatteista, asusteita ja co-ordeistaan (asu kokonaisuuksista). YouTube kanavalla hän enimmäkseen arvostelee uusia ja vanhoja lolita mekkoja ja asusteita.



VOGUE

 VOGUE kertoo uusimmista muodin tuulista, runway muodista, kauneudesta ja paljon muusta. Suosikki VOGUEN artikkelini on: Moschino spring-summer 2018 ready to wear.



 

Lovely Lor

Lovely Lor on englannin kielinen YouTube kanava, jonka aiheena on myös lolita muoti. Lovely Lor videoi lolita coneja, ja reagoi erilaisiin videoihin. Hän myös arvostelee ja testaa erilaisia tavaroita. Suosikkejani ovat Storytimet, jolloin hän kertoo omista kokemuksistaan.

Itse olen vähän aikaa sitten tutustunut lolita muotiin, ja edellä mainittu blogi ja YouTube kanavat ovat olleet silmiä avaavia ja opettavaisia.

 

Pixielocks

Pixielocks on myös englanin kielinen YouTube kanava,  joka arvostelee erilaisia harajuku ja kawaii tyylisiä tavaroita, tekee Japani vlogeja ja tutoriaaleja. Värikästa ja inspiroivaa kanavaa kannatta käydä katsomassa, jos Japani, japanin katumuoti tai anime kiinnostaa.

 

Q2HAN

Q2HAN on Etelä-Korealaisten kaksosten ylläpitämä englannin kielinen YouTube kanava, joka kertoo muodista ja erilaisista tuotteista. Heiltä saa hyviä muoti vinkkejä ja tuote suosituksia, sekä vinkkejä Etelä-Koreassa shoppailusta ja vierailusta. He ovat aina myös kertomassa uusista trendeistä, joita kokeilevat aina tilanteen tullessa.

Kommentit

Suositut tekstit