Yeppo | Kuinka voin olla avuksi?


Kuinka voin olla avuksi?

Yeppo on aika pieni myymälä, joten asiakkaat huomaa heti heidän tullessa sisään. Hei! tai
Moi! Sanotaan jokaiselle, ja heidän lähtiessään Kiitos! Usein asiakkat tulevan melkein heti kysymään, että löytyykö tiettyä tuotetta tai minkä hintainen tämä on? Kuinka voin olla avuksi? tulee kysyttyä tämän takia harvemmin.

Tuttua ja turvallista

Yeppon pienen koon takia kaikki tavarat muistuu hyvin mieleen. Kaikki tuotteet ovat Koreasta. Se että olen itse kiinnostunut K-Popista ja Etelä-Koreasta antoi minulle eräänlaisen etulyöntiaseman. Tunsin nimittäin hyvän osan tuotteista etukäteen ennen työssäoppimisjakson alkamista.

Myymälän valmistelu päivää varten

Tämä työssäoppimisjakso (minun kolmanteni) on ollut tähän mennessä erittäin mukava. K-Pop soi koko päivän ja työ ympäristö tuntuu mukavalta ja turvalliselta. Saa kaiken lisäksi pitää mitä tahansa vaatteita töissä, hyvän maun puitteissa tietenkin.
Olen tähän mennessä 12.0.2020 ollut avaamassa myymälän noin 10 kertaa. Juna saapuu Pasilan asemalle noin 08.20, sen jälkeen menen myymälään. Ensimmäiseksi laitan kaikki valot päälle ja varmista että tabletilla on tarpeeksi virtaa, sen jälkeen yhdistän sen kaiuttimeen ja laitan musiikin soimaan. Tämän jälkeen putsaan lattian mopilla, jolla kasaan kaiken roskan yhteen kasaan, jotka sitten imuroin pois. Lopuksi vielä pyyhin pölyt ja siistin myymälän avaamista varten. Suurimman osan ajastani vietänkin kassalla, jota onneksi oppisin käyttämään nopeasti. :p

Kommentit

Suositut tekstit