Valmistautuminen työhaastatteluun

 

Miten valmistautua työhaastatteluun?

Valmistele ja kokeile haastatteluun sopiva vatetus

Viimeinen asia, jonka haluat sinulle tapahtuvan ennen tärkeää työhaastettelua on väärä asuvalinta. Siistit ja silitetyt vaatteet antavat paremman kuvan sinusta työnantajalle, kuin sottaiset ja huonosti istuvat vaatteet.
-Tummat/yksiväriset vaatteet ovat aina varma asuvalinta
-Huonosti istuvissa vaatteissa tulee olemaan epämukavaa työhaastattelun aikana
-Perus mustat farkut ja musta pitkähihainen on aina varma asuvalinta, muista laittaa siistit kengät jalkaan!
-Joissain tilanteissa on myös hyvä ottaa pois kasvolävistykset ja peittää tatuoinnit. Nämä eivät välttämättä sovi yrityksen imagoon
 

Tee nopea tausta  tutkinta yrityksestä

Ihan yrityksen omiltakin sivuilta saa hyvän kuvan siitä, millainen mahdollinen tuleva työpaikkasi tulee olemaan. Kannatta myös tutkia yrityksen muita sosiaalisen median kanavoita. Googleta myös yritys, näin saatat löytää erittäin kallisarvoista informaatiota.
-Yrityksen sivut
-Instagram
-Facebook
-Twitter
-Google


Harjoittele vastauksia ja kysymyksiä

Etsi tietoa yleisimmistä työhaastattelussa kysyttävistä kysymyksistä, ja harjoittele omat vastauksesi niihin. Hyvä harjoittelu tapa on kirjoittaa lappuun kysymys, ja toiselle puolelle sinun vastauksesi

Tavaroiden pakkaaminen

 Ennen työhaastattelua on myös hyvä tarkistaa, että ainakin alla mainitut tavarat ovat mukana. Myös on hyvä pitää puhelimessa tarpeeksi akkua.
-CV
-Mahdolliset edelliset työtodistukset
-Koulutus todistukset
-Henkkarit

Saavu sovittuun tapamiis paikkaan ajoissa, ja panosta hyvään ensivaikutelmaan. Tervehdi, katso silmiin kun puhut ja toivota hyvää päivän/illan yms. jatkoa.

Onnea matkaan😄





Kommentit

Suositut tekstit