American car show, Helsingin messukeskus 19-21.4.2019



Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2019 näyttely on 42. näyttely. Tänä vuonna enemmän on taas vähän enemmän. Yhteensä yli 45 000 neliömetriä näyttelytilaa, joka vastaa noin 7 jalkapallokentällistä nähtävää ja koettavaa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi ulkona 10.000 m2 harrasteajoneuvoparkki!
-fhra


Menin perheen kanssa  American car show tapahtumaan Helsinkiin 19.4.2019. Koko päivä kului mukavasti messukeskusta kierrellessä, kuvaamisessa ja kulkupelien katselemisessa. Ostoksiakin tuli tehtyä päivän loppuessa. Vaatteiden lisäksi mukaan tuli metrilakua, jonka ostamisesta autotapahtumista  on minulle tullut eräänlainen perinne.
Oli mukavaa taas pitkästä aikaa laittaa fiftarimekko päälle, ja kierrellä ja katsella autoja. Itse kun on kauan autoista pitänyt, oli jälleen mahtava päästä näkemään uusia kulkupelejä.
Aion ehdottomasti mennä kyseiseen tapahtumaan seuraavinakin vuosina, jos vain mahdollisuus on. Kanattaa kyseiseen tapahtumaan ehdottomasti mennä. Mahtava kokemus, ja nähtävää koko päiväksi.























Kommentit

Suositut tekstit